Wie ben ik? Mijn naam is Anouk van Dusschoten en ik ben de trotse eigenaresse van Trimsalon IJdelsnuit. In oktober 2010 ben ik geslaagd voor mijn trimcursus aan het Wellant college te Dordrecht. Dit is ook meteen het jaar dat ik ben geslaagd voor de opleiding dierverzorging management aan het Wellant College te Rijswijk.

Mijn passie
Dieren, en dan vooral honden, zijn altijd mijn passie geweest. Ik wist echter nooit wat ik hiermee wilde doen, maar een ding was zeker. Ik zou nooit als boerin eindigen. Nee, daar ben ik toch echt te ijdel voor. Zodoende moest ik de ijdeltuit in mij combineren met mijn passie dierverzorging. Eigenlijk was het al duidelijk. Trimmen, dat is mijn helemaal ding.

Ervaring
Tijdens mijn opleiding heb ik stage gelopen bij trimsalon “Chique du Friemel”. Hier heb mijn eerste praktijk ervaring opgedaan. En nu? Nu heb ik mijn eigen professionele trimsalon. Een plaats waar uw trouwe viervoeter voor een dag de koning(in) is, en heerlijk verzorgd kan worden. Ik hoop u snel te ontmoeten!

3 years ago
Tijdlijnfoto's

Doodle Noor ?❤️?

3 years ago
Foto's uit het bericht van Trimsalon ijdelsnuit

Deze knappe kerel is nog maar 10 maanden en stond bij ons op tafel alsof hij al jaren in de salon komt !
Want een ongelofelijke lieverd , we hopen je snel weer te zien Dino ! ?❤️

3 years ago

Hihi ! Alweer 7 jaar geleden dat deze foto gemaakt is ?
Ik had net mijn salon geopend in Seghwaert , inmiddels zitten we alweer flink wat jaartjes op onze locatie in het dorp en wat zijn we blij met ... See more

« 1 of 102 »

Openingstijden

Ma t/m Vr : 09:00 - 17:00

Za (om de week): 09:00 - 13:00

 

Bezoekadres

Oranjelaan 48
2712 GE,  Zoetermeer
Nederland
T: +31-(0)6 19 62 92 50

E: info@trimsalonijdelsnuit.nl
W: www.trimsalonijdelsnuit.nl

ABHB

Trimsalon IJdelsnuit is lid van de ABHB.

logo ABHB